Полицай от Лонг Айлънд сваля заподозрян с огнестрелно оръжие с удар отстрани на калника на видео

...
Полицай от Лонг Айлънд, Ню Йорк, отговаряйки на съобщения за
Коментари Харесай

Полицай от Лонг Айлънд, Ню Йорк, отговаряйки на съобщения за жена с оръжие пред магазин 7-Eleven на оживено кръстовище, се натъква на въоръжен мъж, за който се твърди, че е насочил пистолет към полицаи и други - така че той настрани заподозрения с патрулната си кола във вторник, каза полицията. самоличността на 33-годишна жена на име Хана Карило, която размахва пистолет насред улицата около 14:20 ч., като се твърди, че го е насочила към шофьори и отговарящи полицаи.

Калдерон е арестуван два пъти в юни в Ню Йорк, но освободен при политика „без гаранция“, каза комисарят на полицията в Насау Патрик Райдър по време на брифинг в сряда. в страната, каза, че е „доволен“ от действията на бързо мислещ полицай, който използва патрулен SUV, за да повали заподозрения, причинявайки само леки наранявания и прекратявайки кризата.

„В този случай беше донякъде гениално, че този офицер предприе действията, които предприе“, каза Блейкман. „Имахте субект, който е насочил пистолет към обществеността, изстрелял е огнестрелното оръжие на обществена улица, насочил е огнестрелното оръжие към полицаи и след това е насочил огнестрелното оръжие към главата му, което очевидно означава, че той може да се е самоубил, ако полицаят не беше предприети бързи и ефективни действия."

Въпреки външния вид, дрехите и псевдонима на заподозрения, Райдър каза, че Калдерон е идентифициран като мъж, когато е разпитан от полицията.

Видео от инцидента показва Калдерон да върви настрани през кръстовището на Jerusalem Avenue и Bellmore Avenue в North Bellmore, насочвайки пистолета към собствената си глава мигове преди маркиран SUV да завие в полезрението му и да го събори на земята с предния калник.

След това други полицаи притичват, взимат пистолета и овладяват ситуацията.

Полицията в окръг Насау каза, че е открила зареден пистолет от местопроизшествието.

Те арестуваха Калдерон по девет обвинения, включително заплаха, безразсъдно застрашаване и престъпно притежание на оръжие и наркотици.

По време на ареста Калдерон беше изправен пред обвинения за кражба с взлом от втора и трета степен и навлезе в Ню Йорк.

Калдерон претърпя само леки наранявания и трябва да бъде изправен пред съда след освобождаването му от болницата, където беше лекуван за физически наранявания и психологическа оценка.

Полицаят също беше хоспитализиран поради травма и остава в отпуск по болест, каза Райдър.

Жасмин Баер от Fox News допринесе за този доклад.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР