Полицаи от Шумен обезвредиха въоръжен шофьор на АМ Хемус, съобщават

...
Полицаи от Шумен обезвредиха въоръжен шофьор на АМ Хемус, съобщават
Коментари Харесай

Обезвредиха въоръжен шофьор на АМ Хемус край Шумен

Полицаи от Шумен обезвредиха въоръжен водач на Автомагистрала " Хемус " , оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Малко след 7 часа тази заран в дежурната част на ОДМВР- Шумен е получен сигнал за водач на БМВ, който криволични по Автомагистрала " Хемус " в посока към София

Към 346 километър на автомагистралата, етапна връзка Търговище, е изпратен полицейски екип. След обход по сектора униформените чиновници открили спрял в спешната лента за придвижване лек автомобил БМВ с търговищка регистрация. На шофьорската седалка лежал мъж и държал оръжие в дясната си ръка.

За подпомагане на място дошъл екип на бранш " Специални тактически дейности " към ОДМВР- Шумен. Мъжът в автомобила не извършил полицейско предписание да отвори вратат а, която била заключена. В резултат на това били подхванати са незабавни дейности. Оръжието е конфискувано, а лидерът е изведен от автомобила.

Установена е самоличността му - 21-годишен мъж от Търговище. Оръжието, газов револвер, не е записано по избрания ред.

Автомобилът бил с прекъсната регистрация, откакто му бил формиран акт за дрифт при започване на месец септември в Търговище. Имал и различен формиран акт за същото нарушаване, които апелира. 21-годишният мъж има издадени 22 фиша за превишение на скоростта . Всички, с изключение на 2 са платени.

Водачът е арестуван за период от 24 часа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР