Полицаи от РУ - Лом установиха и задържах а неправоспособен

...
Полицаи от РУ - Лом установиха и задържах а неправоспособен
Коментари Харесай

Пиян помете каруца и избяга

Полицаи от районно управление (на МВР) - Лом откриха и задържах а недееспособен лидер, направил опит да се укрие след злополука. Сигналът за случай на кръстовище в града постъпил към 13.50 часа на 14 юли, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Според първичните данни лидерът на лек автомобил "Форд Ескорт " навлязъл с несъобразена скорост в кръстовището и провокирал злополука с каруца, теглена от кон, след което напуснал местопроизшествието.

В резултат на подхванатите полицейски дейности, той е открит на адрес в Лом към 16 часа. На нарушителя - 32-годишен от село Дреновец, недееспособен - била осъществена инспекция с техническо средство, което отчело позитивен резултат на приложимост на алкохол. Издаден му е ваучър за здравно проучване, само че той е отказал да даде кръвна проба и се е съгласил с показанията на техническото средство.

Съставени са му три акта и наложена 24-часова полицейска мярка за задържане. Работата по изясняване на случая продължава в границите на формираното бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР