Полицаи от Районно управление на МВР-Созопол изясниха случай на подадена

...
Полицаи от Районно управление на МВР-Созопол изясниха случай на подадена
Коментари Харесай

Разкриха инсцениран грабеж

Полицаи от Районно ръководство на МВР-Созопол изясниха случай на подадена погрешна информация за обир. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Към 01.19 часа през вчерашния ден, 27-годишната И. Д. от София съобщила, че в покрай хотел в местността Буджака била застигната от чужд, придвижвал се с лека кола "Мерцедес ", който ограбил дамската й чанта с персонални документи и безценен мобилен телефон. Предприети са бързи оперативно-издирвателни дейности. Установен е посоченият автомобил "Мерцедес ", със софийска регистрация, който е спрян към 2 часа, покрай бензиностанция край Черноморец, каран от 31- годишния софиянец И.П. При претърсването на автомобила обявените като ограбени движимости не са открити. Намерени и конфискувани са две топчета наркотични субстанции – марихуана и амфетамин и при теста за приложимост на дрога апаратът отчел позитивна проба по отношение на тези опиати.

Последвало задържането на столичанина и формиране на бързо полицейско произвеждане против него. Междувременно било изяснено е, че той е имал двегодишна връзка с 27-годишната И.Д., подала погрешни данни за обир, акцентирайки като причинител И.П. По първични данни малко преди сигнала двамата се скарали, мъжът си тръгнал от хотела, а дамата му изпратила заплашителни известия с заричане да го съобщи в полицията. При осъщественото претършуване на населяваната от 27-годишната софиянка хотелска стая, мобилният й телефон е открит. По случая в РУ-Созопол е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР