Полицаи и прокурори влязоха в ресторант Грозд в центъра на

...
Полицаи и прокурори влязоха в ресторант Грозд в центъра на
Коментари Харесай

Полицаи претърсват ресторант на приближен до Васил Божков

Полицаи и прокурори влязоха в ресторант " Грозд " в центъра на София, благосъстоятелност на предприемача Александър Тумпаров. Той е апетитен за участник в проведена незаконна група, която съгласно държавното обвиняване е ръководена от Васил Божков.

Тумпаров беше арестуван, откакто беше разгласен за търсене, предава " Нова телевизия ". Преди два дни съдът го освободи под рекордната гаранция от 1,5 млн. лева Той има двуседмичен период да я заплати. Може и да апелира.

В момента предприемачът е в болница. Обвинението против Божков и доближените му е за присъединяване в проведена незаконна група, ощетила държавния бюджет с 559 млн. лева

Служители на прокуратурата и полицията са пред ресторант " Грозд " на столичния бул. " Цар Освободител ", съобщи БГНЕС. Пред заведението, което сега е затворено за гости, има паркирани две полицейски коли, както и автомобил на прокуратурата.

Малко след 13:00 ч. в ресторанта влезе действен чиновник с два куфара. Служител, оборудван с апарат и слушалки, деликатно обхожда ресторанта, най-вероятно в търсене на подслушвателни устройства. По непотвърдена информация в ресторанта има укрити документи.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР