Политологът Татяна Буруджиева коментира ситуацията в парламента след избора на

...
Политологът Татяна Буруджиева коментира ситуацията в парламента след избора на
Коментари Харесай

Буруджиева: Тези хора от ПП живеят в собствен свят и нямат разбиране за политическата реалност у нас

Политологът Татяна Буруджиева разяснява обстановката в Народното събрание след избора на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание, като измежду издигналите го бе Българска социалистическа партия, а това изненада някогашните им сътрудници в " Продължаваме промяната ".

" Отношенията сред Политическа партия и Българска социалистическа партия не са били в никакъв случай на извънредно скъпи сътрудници. Да, Българска социалистическа партия беше най-стабилния сътрудник на държавното управление заради простата причина, че Българска социалистическа партия удържаше това държавно управление, без значение от разликите в техните полезности или позиции и визии. Но те са доста разнообразни. Тя е ситуативна тази коалиция. Затова се удивлявам за какво Политическа партия се изненадват, че Българска социалистическа партия, към този момент в друга обстановка, по различен метод реагират ", сподели тя в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Изненадата е, че тези хора от Политическа партия си живеят в някакъв техен свят, оставят се да ги заблуждават специалисти. Нямат схващане какво значи политическата действителност и отсам се изненадват доста неприятно. И ще продължат да се изненадват доста неприятно. Има нова политическа действителност от петък. Има някаква опция да има държавно управление ", сподели още тя.

" Най-важната задача на един парламент е да излъчи държавно управление. Затова в случай че не го направи, е лишен от смисъл. Без държавно управление няма никакъв смисъл. Как си представяте, че Европа ще ни даде пари, в случай че ще и 55 закона да приемем. Избирането на държавно управление е наложително ", безапелационна бе тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР