Политологът Стойчо Стойчев също стана жертва на нерегламентираната блокада на

...
Политологът Стойчо Стойчев също стана жертва на нерегламентираната блокада на
Коментари Харесай

Екшън: Политологът Стойчев в схватка с протестиращи, разпънали гащи и сутиени на Ситняково

Политологът Стойчо Стойчев също стана жертва на нерегламентираната обсада на столичния бул. "Ситняково ". Както БЛИЦ заяви, част от митинга нощес се насочи към Румънското посолство с желанието да го блокира. Стигна се до ескалация на напрежението сред стачкуващи и водачи и първите изляха експанзията си върху автомобила на столичанка.

.

На път за у дома се натресох на “гражданското неподчинение” пред румънското посолство. Банда нагли нахалници ми размахваха пръсти и крещяха, че трябвало да се преценявам с гражданското им непокорство. Тогава аз им заявих, че в символ на гражданско непокорство, няма да се преценявам с тяхното и взех да минавам през една лента от гащи и сутиени, разпъната през пътя.

Докато пъргав юноша бързаше да си дръпне колелото, през което щях да мина щото беше захвърлено демонстративно посред пътното платно, неподчиняващите се взеха да викат полиция. Полицията, видите ли, трябвало да ме накара мен, подчиняващия се на закона и реда, да се съобразя с тяхното демонстративно нарушение на реда.

ВРЪХ НА НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО. Разбира се някакви анонимни отрепки, подличко прикривайки се в тълпата насочиха значително обиди към моята скромна личност, само че никой не извади героизъм да се покаже та да премерим причини.

Малодушни комплексарчета...

Дойде служител на реда, цялостен почит за спокойствието и съответната интервенция. Вместо да ни обърше по един пестник на всички, като стартира с мен, помоли да обърна и в насрещното да се изнеса от местопроизшествието. Докато си тръгвах чух викания “ушев педераст”...

Абе, моралните, това ли е отношението към хората, които ви пазят?!?

На път за у дома се натресох на “гражданското неподчинение” пред румънското посолство. Банда нагли нахалници ми...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР