Политологът, попаднал на протестите в столицата, бил блокиран и руган.

...
Политологът, попаднал на протестите в столицата, бил блокиран и руган.
Коментари Харесай

Руганият политолог Стойчев разказа за гнусните гаври на протестиращи с него

Политологът, попаднал на митингите в столицата, бил блокиран и руган. Това разкри самият доцент доктор Стойчо Стойчев в телевизионно изявление.



"Всички се събраха към мен, по какъв начин си бях в колата и ми крещяха "Ето го политологът на ГЕРБ ". Обградиха ме и ме блокираха, посочваха ми междинен пръст ", описа той и добави, че се стреми да е оптимално справедлив в прогнозите си.

"Някакъв Иво Божков ме снимал. Искаха да ми счупят вратата, с цел да влязат при мен ", добави той.

"В деня на Съединението на никого не му е до празник, изключително на политиците. Разделението сред хората е толкоз огромно, че ние сме се докарали до непоносимост да живеем изобщо дружно ", счита той.

"Живеем в нов Вавилон. Говорим на един и същи език, само че имаме поради разнообразни неща ", добави специалистът, който призна, че всеки ден вижда една друга България.

"Борисов към този момент направи поръчка, че ще се отдръпва, с цел да се грижи за партията си – от дълго време се търсеше някакъв подобен процес. Според мен той направи доста за България, мъчно може да се каже, че нищо не е било или че тези 10 години са били ужасни.

Определено живеем по-добре в този момент, в сравнение с преди 10 години. Аз като учител мога да кажа, че 60-70 % от студентите ми идват със лични коли, а по мое време, когато аз бях студент, всички идваха с 280'', изясни още доцент Стойчев.
Според политолога фундаменталната неточност на Борисов е била пренебрежителното отношение към хората, които са му врагове и които го ненавиждат.
"Ще имаме все по-ферментирали парламенти за в бъдеще. Ще имаме все по-равни като брой депутати парламентарно показани партии. Ще имаме 3-4 партии от един диаметър.

Това значи, че ще би трябвало да свикнем кардинални обединения. Всички ще се обединят против ГЕРБ. Няма да се учудя, в случай че следващата година забележим коалиция на малцинството - Демократична България с Българска социалистическа партия, подкрепени от партията на Слави ", предвижда Стойчев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР