„Политици от БСП се срещат с руски дипломати, това е

...
„Политици от БСП се срещат с руски дипломати, това е
Коментари Харесай

Николай Радулов: Политици от БСП и „Възраждане“ се срещат с руски дипломати


„ Политици от Българска социалистическа партия се срещат с съветски дипломати, това е несъмнено. Каква е степента на въздействие – това е напълно различен въпрос “, сподели проф. Николай Радулов в „ Тази заран “.

Друга партия в Народното събрание, която прави срещи с съветски дипломати е „ Възраждане “, счита Радулов. „ На Борисов връзките с Русия също бяха тесни, така че евентуално им и хора от ГЕРБ “, сподели той.

„ Оттеглянето на Българска социалистическа партия от договарянията е да покаже, че връзката с Русия е жива и партията се старае да я поддържа “, добавя Радулов. Той посочи, че левицата приказва това, което се чака да приказва от нейните гласоподаватели.

Относно равнището на шпионаж на тези 70 души, Радулов разяснява, че в тази ситуация не става въпрос за класическата визия за шпиони. „ Тук приказваме за вербовки, оказване на въздействие “, споделя той.

Той напомни и различен случай. „ Преди няколко месеца разкриха шпиони в ДАНС и тези хора даже не бяха задържани. Няма такова нещо по целия свят “, сподели Радулов.

По мотив изявленията на дипломат Митрофанова, че тези 70 души ще бъдат сменени с други, Радулов разяснява, че това няма по какъв начин да се случи. „ Ще има цялостна взаимност. Тези хора няма да се върнат. Няма да стане както споделя Митрофанова “, добави той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР