Политици и демагози, които никога не са рискували живота си,

...
Политици и демагози, които никога не са рискували живота си,
Коментари Харесай

Радев: Политици, които никога не са рискували живота си, с охота излагат на риск живота на другите |

" Политици и демагози, които в никакъв случай не са рискували живота си, с охота излагат на риск живота на другите. "

Това съобщи президентът Румен Радев откакто организира демонстрационен полет на изтребител " Юрофайтър " в Испания. От през вчерашния ден той е на посещаване в Испания - първото такова от 1999 година насам.

" В Европа бушува война. Мисията на професионалните военни през днешния ден е да не позволяваме войната да се разраства. И тъкмо тук би трябвало да го създадем с професионализъм в името на сигурността, с ясното осъзнаване и доста трезва преценка за опустошителния капацитет на войната, с която политици и демагози не разполагат или подценяват в името на партиен или алчен интерес. Много от тях в никакъв случай не са рискували живота си, само че с ненаситност излагат на риск живота на другите. Това е нашата задача, защото тези хора залагат на карта мира на обществата, задачата на професионалните военни е точно да съхраняват този мир с цената на живота си ", сподели той.

Това е следващата задочна замяна на обвинявания сред президента и държавното управление. Вчера Радев сподели, че. Ден по-рано пък той се разгласи, а вицепремиерът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР