Политическият съвет на коалиция "БСП за България" проведе заседание, на

...
Политическият съвет на коалиция "БСП за България" проведе заседание, на
Коментари Харесай

Политическият съвет на коалицията оцени високо представянето на БСП на изборите

Политическият съвет на коалиция "БСП за България " организира съвещание, на което разиска присъединяване на съдружните сътрудници на Българска социалистическа партия в локалните избори и резултатите от вота. ПК "Екогласност ", ПК "Тракия ", КПБ и "Нова Зора " оцениха като доста положително представянето на "БСП за България " на локалните избори. Те регистрираха увеличението на поддръжката със 150 000 гласа, както и увеличението на броя кметове и общински съветници и успеха в четири регионални центрове.

Политическият съвет взе следните решения:

1. Подкрепя водената от Българска социалистическа партия и управлението ѝ политика.

2. Предлага на парламентарната група на "БСП за България " да стартира съвещания за възстановяване на изборното законодателство, за унищожаване опцията за манипулиране на изборните резултати и замяна на вота.

3. Предлага парламентарната група на "БСП за България " да инициира разговор за размера на партийната дотация, който да разрешава естественото действие на партиите и да прекъсне зависимостите от бизнес ползи.

4. Отправя рекомендация, заради зародили различия в някои общини при нареждане на листите, въпросите за съдружната политика да се централизират в Народно събрание на Българска социалистическа партия и политическия съвет на обединението.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР