Политическият пейзаж в България остава все така объркан. Поне за

...
Политическият пейзаж в България остава все така объркан. Поне за
Коментари Харесай

Мустака се обади от Белград: Плевнелиев е мафиот, Паси - синя каска!

Политическият пейзаж в България остава все по този начин комплициран. Поне за мен резултатите от миналите предварителни парламентарни избори не са изненада. Мисля, че връщането на бял кон на Борисов ще би трябвало да се отсрочи, тъй като тази негова победа несъмнено е пирова. Това разяснява в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ по „ Евроком “ банкерът-беглец Цветан Василев.

 „ Видно е, че Борисов и неговата партия ГЕРБ са останали в сериозна изолираност – както вътрешна, по този начин и външна. Видни са и неистовите му старания да убеди по един или различен метод, а той умее, да влязат в коалиция тези, с които най-вече му се желае, а точно „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “. Тези, които в действителност събори и целеше да се върне на тяхното място. Очевидно българският народ си е направил изводите и не разрешава на Борисов да му се даде това доверие, което самият той чака. Така или другояче гласовете за ГЕРБ за от тези, които зависят от ГЕРБ и най-много голямата инфраструктура от корупционни способи, свързани най-много са общините, които от години се владеят от ГЕРБ “, означи той.

„ По отношение на проблема с КТБ свежият полъх идва извън. Моят оптимизъм идва оттова, че ние сме събрали доста сериозен екип от външни и вътрешни юристи, които сега работят по тактиката от искове против страната. Естествено, ще има и изненади. Подготвени и решени сме да покажем на страната, че откакто тя нарушава съществени правила на правото, тя ще бъде наказана и ще заплаща “, закани се той, само че отхвърли да разяснява тъкмо за какви изненади приказва.

„ Съвсем скоро ще се разбере. 30 ноември е датата, когато изтича срокът, в който да влезе в действие решението на Европейски съд по правата на човека. Тогава ще се разбере дали приказвам съществено, или по-скоро прочувствено “, добави Василев.

„ Бившият президент Росен Плевнелиев е безспорен съизвършител. Ние с него имаме доста специфични връзки. Той за мен е безспорна марионетка на подмолния кръг, тъй като самият факт, че си избра за началник-кабинет Цветлин Йовчев би трябвало да приказва доста. На Плевнелиев не бих му обръщал изключително внимание. Той явно се усеща много изолиран, както и другата „ синя каска “ Соломон Паси “, посочи Цветан Василев и добави: „ Спасяването на евроатлантическата ориентировка на България е камуфлаж. Основният проблем у нас е пленената правосъдна система и нейният център - прокуратурата “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР