Политическият коментатор Дениз Гитшам насърчава християните да стоят настрана от

...
Политическият коментатор Дениз Гитшам насърчава християните да стоят настрана от
Коментари Харесай

Християнска авторка обяснява как да говорим за политика, „без да губим приятели“ или „да продаваме душата си“ тази Коледа

Политическият коментатор Дениз Гитшам предизвиква християните да стоят настрани от днешната разединителна, свръхпартийна просвета в нейната нова книга, Политика за хората, които ненавиждат политиката: Как да се ангажирате, без да губите приятелите си или да продавате душата си.

Бившият претендент за Конгреса и асистент на президента Джордж У. Буш е видял по какъв начин токсичността на политиката е повлияла на културата и личния й живот през последните две десетилетия и желае да помогне да се промени това.

„ Станахме не просто хора, които имат вяра в нещо, само че вместо да споделяме „ Вие сте бъркам, а аз съм прав ", ние започнахме да споделяме, че " Ти си неприятен, а аз съм добър ". И постоянно, когато политическите ни идентичности се трансфорат в това, с което се асоциираме най-вече, вместо майка, другар, комшия или учител… за нас става екзистенциално да сме прави. И това е повода за това разделяне в Америка “, означи тя пред Fox News Digital.

В книгата си Гитшам с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР