Политическият инат ни доведе до тукПП предлагат неумело дублиране на

...
Политическият инат ни доведе до тукПП предлагат неумело дублиране на
Коментари Харесай

Деница Сачева: Бихме подкрепили кабинет с третия мандат

Политическият дебелоглав ни докара до тук

Политическа партия оферират неумело повтаряне на това, което ГЕРБ предложихме първоначално - да се съберем, да оформим дружно документ с цели, въз основа на който да бъде формирано държавно управление.

Сега виждаме по какъв начин Политическа партия желаят точките в декларацията им да бъдат заложени като национални цели за страната, а това няма по какъв начин да стане. Затова и Политическа партия имат поддръжката само на Демократична България, като за мен остава мистерия за какво не престават да ги поддържат. Това сподели Деница Сачева от ГЕРБ пред.

" Тази декларация, която се предлага, - на процедура доста точки в нея са национални цели на страната, а не на Политическа партия - да вземем за пример, Шенген, тематиката за сините карти, дигитализацията, КПКОНПИ, и доста други ", добави Сачева.

" Този опит да се упражняваме на държавно ръководство демонстрира спора - ние не одобряваме, че някой се пробва да заобикаля институциите и закона, и да не почита държавността. Някой предлага предизборната си стратегия да бъде утвърдена от цялото Народно събрание и да бъде утвърдена за национална цел. Коя политическа партия си разрешава това - по тази логичност всяка партия може да си предложи програмата и да желае да се гласоподава.

Политическа партия непрестанно приказваха за потентност и храброст, дано в този момент забележим по какъв начин ще осъществят мандата и каква поддръжка ще получат те. На процедура множеството неща, заложени в Програмата, към този момент се осъществят, даже от служебното държавно управление. Даже и военната помощ - тя бе гласувана с гласовете и на ГЕРБ, а без нас щеше да е невероятно да се прати помощ на Украйна ", сподели Сачева.

" Това е липса на политически опит и предвидливост, неизясненост какво съставлява ръководството и държавността ", добави Сачева.

" Направихме всичко допустимо да покажем метод - дали сме и сигнали сега, че ще участваме в реализацията на кабинет с третия мандат без наше присъединяване, като задачата е да се осъществят същински национални цели ", приключи Сачева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР