Политическите пристрастия биват забравени, когато имаме цел пред себе си.

...
Политическите пристрастия биват забравени, когато имаме цел пред себе си.
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Президентът ще реши дали трябва да се свика Съветът за национална сигурност

Политическите пристрастия биват забравени, когато имаме цел пред себе си. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова по време на тържествените празнувания на 114-та годишнина от оповестяването на Независимостта, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Днешната ни огромна цел е да спрем обедняването, да може през идващите месеци да няма страдащи възрастни хора, да няма безработни родители, които едвам свързват двата края, да няма деца, които не могат да отидат на учебно заведение, тъй като нямат средства, добави Йотова.

По-късно, в коментар за новата фаза на войната в Украйна, Йотова разяснява, че президентството доста деликатно следи всевъзможен тип информации и президентът ще реши нужно ли е свикването на Съвета за национална сигурност.

Относно изключително привикване на Народно събрание, тя сподели, че служебният кабинет добре си прави работата.

" Както виждате, всички министерства са на бойна нога, има изказване и на нашия боен министър. Ако се наложи може да се свика и Народно събрание, само че преди този момент би трябвало да бъдат изчерпани всички законови форми. Паниката е най-лошият консултант в такава обстановка като днешната ", разяснява още вицепрезидентът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР