Политическите ми различия с Янаки Стоилов не ми пречат да

...
Политическите ми различия с Янаки Стоилов не ми пречат да
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Добро решение е Янаки Стоилов да бъде служебен министър на правосъдието

" Политическите ми разлики с Янаки Стоилов не ми пречат да кажа, че е положително решение той да бъде поканен за длъжностен министър на правораздаването, в случай че тази информация е вярна ". Това разяснява пред БНР политическият анализатор Валентин Вацев. Той акцентира, че Стоилов е потвърден функционер на Българска социалистическа партия, почтен човек и добър експерт и дефинира това като вярно решение от страна на Българска социалистическа партия. 

Анализаторът показа, че не е бил " въодушевен от вероятността " за министър на правораздаването в служебното държавно управление да бъде поканена Иванка Иванова - консултант на президента Румен Радев, пристигнала в президентството от " Отворено общество " .

Вацев посочи, че задачата на служебното държавно управление е да организира спокойни и почтени избори и да внимава за общата политическа непоклатимост на страната през двата месеца на неговото ръководство.

В предаването " 12+3 "  политическият анализатор разяснява и, където е била призната декларация, заклеймяваща саботажите на Русия в разнообразни страни, в това число и в България :

" Когато е отишъл там, президентът несъмнено е знаел, че ще подпишат подобен документ. Второ - ние сме в разгара на събитията, които готвят " студена война " №2 "

Според Вацев сигурно Румен Радев ще търпи избрани вреди сега, когато ще би трябвало да бъде избиран за втори президентски мандат :

" Предполагам, че Радев си е направил добре калкулацията и е към този момент е подготвен да посрещне неизбежните вътрешни загуби от страна на българската левица ".

В коментар на националното заседание на ГЕРБ, Валентин Вацев съобщи, че сега ГЕРБ подхожда на Българска комунистическа партия от 1988-а година - като народен бизнес проект, който понякога придобива политически измерения .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР