Политическите лидери в страната упражниха рано правото си на гласБорисов:

...
Политическите лидери в страната упражниха рано правото си на гласБорисов:
Коментари Харесай

Политиците гласуват

Политическите водачи в страната упражниха рано правото си на глас

Борисов: Дано нека имаме почтени избори

Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в учебното заведение в Банкя. Гласуването му беше включено онлайн във Фейсбук без наличието на медии. Борисов гласоподава с хартиена бюлетина. В 8.25 ч. той излезе от изборната секция.

" Огромна работа свършихте. Това са най-скъпите избори, тъй като не съм правил точната сметка дадохме за имунизациите, за машините – близо 10 000 машини са взети. Над 150 млн. съгласно мен ще излязат изборите ", добави Борисов. " Ако някой желае на месец да даваме по 150 млн. вместо да покачваме приходите, това е негово право. Пожелавам триумф на всички, това беше най-толерантната акция. Получихме голяма поддръжка от всички сътрудници в Европа. Благодаря на комисията, на най-големите държави-членки, които се съгласиха от техните ваксини да дават за здравето на българите ", акцентира Борисов.

Благодаря на всички служители на реда, ЦИК, СИК, РИК, благодаря, не престават да работят, голяма работа. Дано да имаме почтени и честни избори, с цел да може както ни подреди народът, по-късно да имаме и искания. Надявам се мобилизацията на партията ни ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да е сполучлива, сподели още Борисов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР