Политическите лидери от Лондон, Уелс и Шотландия искат същите отстъпки,

...
Политическите лидери от Лондон, Уелс и Шотландия искат същите отстъпки,
Коментари Харесай

Лондон, Уелс и Шотландия искат като Северна Ирландия

Политическите водачи от Лондон, Уелс и Шотландия желаят същите отстъпки, предоставени на Северна Ирландия, които биха ѝ разрешили на процедура да остане в Единния пазар на Европейски Съюз. Британският министър-председател Тереза Мей бе разкритикувана от тях поради новините, че е отстъпила, че Северна Ирландия може да остане под разпоредбите на Европейски Съюз за търговията, откакто Англия напусне Съюза, написа London Evening Standard.

Според първия министър на Шотландия Никола Стърджън, в случай че съглашението за Брекзит може да се реализира със запазването на Северна Ирландия в Единния европейски пазар, тогава „ сигурно няма аргументи другите елементи на Англия да не се възползват от сходни съглашения “. „ В момента Ирландия показва мощно значимостта на независимостта що се отнася до отбраната на витално значимите национални ползи “, добави тя.

Кметът на Лондон Садик Хан съобщи, че „ ще има големи последици, в случай че Мей отстъпи, че е допустимо част от Англия да остане в Единния пазар и в Митническия съюз “ след Брекзит, съобщи " Фокус ".

Първият министър на Уелс Карвин Джъунс прикани региона да бъде позволена да взе участие в Единния пазар, откакто и други елементи на Англия могат да създадат това. „ Не можем да позволим другите елементи на Англия да бъдат по-благосклонно третирани спрямо другите. Ако една част от страната получи присъединяване в Единния пазар и в Митническия съюз, тогава чакаме да получим същото предложение “, добави той.

Политиците от Шотландия, Уелс и Лондон водят акция Англия да остане в Единния пазар, с цел да се запазят гладки комерсиалните връзки. Но Мей изключва това, заявявайки, че Англия би трябвало да остане свободна да подписва търговски съглашения с трети страни.
тагове северна ирландия уелс шотландия лондон европейски съюз пазар тереза мей
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР