Политическа партия Движение 21“ няма да се регистрира за предстоящите

...
Политическа партия Движение 21“ няма да се регистрира за предстоящите
Коментари Харесай

След Цветанов и партията на Татяна Дончева се отказа от изборите

Политическа партия „ Движение 21 “ няма да се записва за идните изключителни парламентарни избори на 2 октомври, оповестиха от партията. Те ще се готвят за присъединяване в локалните избори и в изборите за 49-ото Народно заседание.

„ Изборите на 2 октомври 2022 година и мандатът на 48-ото Народно заседание ще бъдат междинни стъпки, част от нужния интервал за осъзнаване на водещите политически партии на нуждата от повече разговор и взаимни отстъпки, с цел да се реализира устойчиво ръководство “, се отбелязва в известието на „ Движение 21 “.

От партията показват, че ще употребява идващите месеци, с цел да положат основите и да вземат участие интензивно в построяването на солидно, дълготрайно политическо обединяване, с действителен потенциал дейно да упражнява законодателната власт и да води ръководството на страната.

„ Необходима е нова политическа мощ, която в Народното събрание, в държавното управление, както и в локалните управляващи, да работи за възстановяване виталния стандарт на хората, за възобновяване на демократичната, правова и обществена страна, за превъзмогване на бедността и на острите обществени неравенства “, считат от „ Движение 21 “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР