Политическа нестабилност и шести поред избори прогнозира лидерът на партия

...
Политическа нестабилност и шести поред избори прогнозира лидерът на партия
Коментари Харесай

Цветанов призова партиите да разделят местните от парламентарните избори

Политическа неустойчивост и шести подред избори предвижда водачът на партия " Републиканци за България " в Сливен Цветан Цветанов. Той прикани парламентарно показаните партии да създадат диалози с президентската институция, бъдещите предварителни парламентарни избори да бъдат извършени след локалния избор. 

Според Цветанов не би трябвало локални и парламентарни избори да бъдат провеждани дружно, тъй като това ще задълбочи политическата рецесия в страната.

" Представете си, в случай че влезем и излезем в една обстановка, в която да се проведат избори " 2 в 1 " – парламентарни и локални. Повярвайте, че тогава ще бъде военно състояние в страната, в една страна, която не води война, само че ние ще дадем повече жертви в сравнение с жертвите, които се дават във военни спорове. "

Лидерът на " Републиканци за България " разгласи, че партията ще взе участие в идващите изключителни парламентарни избори и разкритикува модела " Борисов ".

" Тази рецесия, която има в страната и тези разкрития, които излязоха последните няколко дни, демонстрират, че фактически моделът " Борисов " е оказал несъмнено влияние върху процеси в институции, които не са свързани с изпълнителната власт и не са свързани със законодателната власт. "

Координаторът на партията в Сливен Недко Недев заяви, че на локалния избор няма да повдигнат собствен кандидат-кмет, само че ще има лична листа, а като натурален съдружен сътрудник уточни коалиция " Продължаваме промяната-Демократична България. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР