Политическа академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) на тема

...
Политическа академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) на тема
Коментари Харесай

Европейски лидери се включват в Политическа академия в Сандански

Политическа академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) на тематика „ Бъдещето на Европа “ ще се организира в Сандански от 3 до 5 септември. Събитието e проведено от българския представител в Европейския парламент от политическата група на ЕКР и заместник-председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки, по чиято покана ще се включат редица европейски политици и сегашни евродепутати.

Изказванe пред младите българи и присъединяване в полемиките, с изключение на Джамбазки, ще имат Джорджия Мелони (председател на партията на ЕКР), Карло Фиданца (съпредседател на групата на ЕКР в ЕП), Хорхе Буксаде (испански представител в ЕП), ръководителят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, кметът на Сандански Атанас Стоянов, политици и общественици.

По време на академията ще се обсъдят тематики като незаконната миграция, „ Зелената договорка “, проекта за възобновяване „ Следващо потомство Европейски Съюз “, младежкия консерватизъм в Европа и консервативния активизъм и други

Предвидени са и профилирани ролеви игри за насърчаване на разнообразни професионални умения на бъдещите млади политици.

Събитието ще протече при съблюдаване на противоепидемичните ограничения, а присъединяване на задграничните политически водачи ще бъде онлайн.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР