Полигамията съществува по целия свят от векове, припомня gzona.eu. Има

...
Полигамията съществува по целия свят от векове, припомня gzona.eu. Има
Коментари Харесай

Запознайте се с хубавицата, която си има съпруг, годеник и още две гаджета, с които си живее

Полигамията съществува по целия свят от епохи, напомня gzona.eu. Има хиляди исторически доказателства за нея.
Но различен термин дефинира обстановката. Полиаморията е незнайна до 90-те години на предишния век. Това е положение, в което човек изпитва потребност и предпочитание да има интимни връзки с повече от един сътрудник. А в случай че сте уверени, че подобен вид връзки не съществуват в днешно време, грубо грешите.
Мери е съвършеният образец за това. Тя е омъжена, сгодена е за различен и има две гаджета.

„ Израснах в един обичаен дом. Имала съм гаджета и съм била моногамна. Никога не ми беше минавало през мозъка да имам повече от един сътрудник. Когато станах на 20 се омъжих и мислех, че това ще е единствения мъж в живота ми “, споделя тя.
„ Тогава не се питах желая ли повече от един мъж. Всичко си беше обикновено “, добавя Мери и споделя, че нееднократно се е влюбвала в други мъже по време на брака си, само че постоянно се е чувствала гузно и считала, че просто не обича брачна половинка си задоволително.

Когато бракът й не вървял, Мери срещнала различен мъж, с който е почнала моногамни връзки.
Но по какъв начин е стигнала до полиаморията?
Може да бъде самотно и мъчно, когато изпитваш виновност, че харесваш повече от един човек с*ксуално.
„ Идеята да обичам повече от един човек може би не е чак толкоз ужасяваща. Стигнах до този извод, когато срещнах в пъб един мъж с повече от една връзка. Никога не ми бе минавал през мозъка термина „ полиамория “. Той значи „ повече от една обич “. Бях шокирана и ми стана любопитно по какъв начин се получават нещата “, споделя тя, представена от powerfulmind.co.

Това е бил момента, в който Кръмптън се е освободила. Тя незабавно е подхванала дейности по въпроса.

„ Имах другар, с който бяхме доста близки и връзката ни бързо прерасна в освен това. Той ми показа, че е имал към този момент сходно прекарване и ми олекна. Бързо разбрах, че може би това е методът, по който желая да пребивавам през целия си живот. За мен да обичаш повече от един човек е най-нормалното нещо на света. Не мога да си показва към този момент друго “, споделя Мери.

Така тя се омъжила за приятеля си и към връзката им се присъединили още трима индивида, които били съгласни с метода им на живот. Те всички живеят дружно в цялостна естетика и обич, а Мери дефинира себе си като най-щастливата жена.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР