Полевка или къртица Къртиците, полевките и земните кучета често са

...
Полевка или къртица Къртиците, полевките и земните кучета често са
Коментари Харесай

Безотказен начин да се отървете от вредители в градината

Полевка или къртица
Къртиците, полевките и земните кучета постоянно са бъркани, тъй като всички те живеят подземен. Въпреки това, до момента в който къртиците по-скоро вършат огромни дупки, както вършат земните кучета, тъй като изкопават почвата, те рядко напущат почвата. Ако нещо е вечеряло измежду плодовете и зеленчуците в градината, по-вероятно това не е къртица.
 С тези трикове вечно ще измененията градината си (ВИДЕО) С тези трикове вечно ще измененията градината си (ВИДЕО)
Някои обичат градинарството, а други обичат да стоят допустимо най-далеч от този развой. Независимо дали принадлежите към първата или вт...
„ Къртиците ядат единствено три неща “, изяснява Майк Макграт, водещ на националната синдикатна радиопрограма „ Заложи си градината “. " Те ядат земни червеи, ядат лилави бръмбари от фамилията на бръмбарите скарабеи и ядат ларви на цикада. Така че в действителност е елементарно да се запомни: къртиците са младежи. Те не биха яли зарзават в никакъв случай. Полевките са вегетарианци. "
Как да се отървем от къртиците
Тъй като те не хапват от продукцията, доста градинари не се борят с къртиците - тяхното тунелиране в действителност може да аерира почвата. Тези същества обаче към момента могат да причинят доста вреди. Тунелите, които изкопават, не са дразнещи за окото, те могат да нарушат кореновата система на растенията и да обезпечат подготвени направления за други гризачи.
След като установите, че къртиците в действителност са проблем, закупете артикул с рициново масло като дейна съставна част. Залейте върху моравата и полейте. Съставките карат земята да мирише толкоз неприятно, че къртиците бягат надалеч от нея.
 Ето какво да извършите, в случай че листата на доматите ви пожълтеят Ето какво да извършите, в случай че листата на доматите ви пожълтеят
Пожълтели листа на доматите след засаждането им е постоянно срещано събитие в доста от градините. Какво би трябвало да се направи, ще разберете...
Ако обаче това не помогне, има способи да убиете ларвите на насекомите в тревата си, които са храна за къртиците и ги притеглят.
Ако тези способи не оказват помощ, засаждането на нарциси, алиуми и невен може да помогне. Къртиците са склонни да ги заобикалят.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР