Покритието в сребрист цвят изглежда също толкова лаконично както на

...
Покритието в сребрист цвят изглежда също толкова лаконично както на
Коментари Харесай

Петнадесет идеи за сребърен маникюр

Покритието в сребрист цвят наподобява също толкоз сбито както на дълги, по този начин и на къси нокти. Този цвятев наклонността на модата и би трябвало наложително да се възползвате с това.

1,

Все отново мислим че ще имте по какъв начин да комбенирате този цвят. Среброто е цвят, който символизира мощно предпочитание за цялостна независимост. Защото множеството дами желаят да се усещат свободни и уверени, и това няма нищо неприятно.

2,

3,

За това най-малко ще можете да го покажете в маникюра. В момента този сребрен цвят постоянно се употребява в дизайни на облекла, обувки, чанти, и други неща, само че по-специално в маникюра, което е просто отлично.

4,

5,

В взаимозависимост от комбинацията с други цветове, маникюрът може елементарно да се направи фрапантен или спокоен, според какво ще изберете. Всичко ще зависи от дейталите на маникюра. Ако желаете по умерено нещо можете да лакирате тогава единствено един пръст с сребрен цвят, а останалите да са с различен цвят.

6,

7,

И е без разлика с кой ще е, тъй като доста добре се съчетава с разнообразни нюанси и цветове. Може да е единствено фон от златист цвят, това към този момент зависи от импровизацията на майстора.  Ако не знаете по какъв начин да оформите ноктите си в хубав сребърен цвят, тогава просто разгледайте нашата селекция.

8,

9,

Там ще намерите доста страхотни хрумвания за този жанр на маникюр.Идеите са подбрани особено за вас, уповавам се да ви харесва. Ако имате и вие някой друга красива и забавна концепция можете да я споделете в коментарии под публикация. Да могат да видят и други читатели.

10,

11,

12,

13,

14,

15,

16,

17,

18,

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР