Покрай всички скандали, които врят напоследък около изборите, Ваня Григорова

...
Покрай всички скандали, които врят напоследък около изборите, Ваня Григорова
Коментари Харесай

Доц. Смилов: Октомврийска революция в София няма да има

Покрай всички кавги, които врят в последно време към изборите, Ваня Григорова събира доста протостен избор и то протестен избор против идиотизма. Ние обаче не виждаме нещо доста значимо, което те прокарват, което е кардинално за страната ни. У нас левите се схващат като тези, които се грижат за бедните, за глупавите, за болните. Но Григорова приказва за друго ляво, за същинско ляво, за грижата за индивида на труда, за работещия човек. За бедните не е ляво. За тях е християнството, всички религии - на тях се пада грижата за бедните.  То това е въпрос на цивилизованост. А грижата за работещия човек е ново, което тя внася, по тази причина имаме кардинално ново събитие. Тя не споделя да взигнем пенсиите. А тя споделя, че работещия човек го крадат, т.е. имаме огромно ново събитие, ново ляво с огромна вероятност.

Това разяснява пред бТВ Андрей Райчев.



И точно това ще притегли протестния избор, както и тези хора, които нямат нищо общо с лявото. Докъде ще стигне този развой, не знам, разяснява още той.



Разбира се, че това е най-позитивното в програмата на Ваня Григорова. Големият проблем на пролетариата като класа е, че той е ангажиран главно в областта на услугите, разяснява проф. Румяна Коларова.

Октомврийска гражданска война няма да има София, тъй като тя е динамичен град, който гледа за просперитета на всички, освен на пролетариата, освен на други съсловия. В последна сметка актуалното общество е комплицирано, не е построено от тези класови спорове, които са били преобладаващи преди, разяснява доцент Даниел Смилов.

Васил Терзиев все още води. Григорова има интерес да сътвори звук, който да й даде опция да го настигне. Това е обстановката. Но освен това в нея аз не виждам, добави той.

Според мен въпросът е дали софиянци ще се пуснат в язовир със затлъстели шарани. Според мен ще се пуснат, приключи Райчев.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР