Поколението Z стават шефове и начинът, по който комуникират с

...
Поколението Z стават шефове и начинът, по който комуникират с
Коментари Харесай

Текстовите съобщения на шефовете на Gen Z до служителите им оставят бумерите в недоверие: „Изпратете ми сладки снимки на коня“

Поколението Z стават шефове и методът, по който споделят с личния състав си, потвърждава, че са отхвърлили правилото на Boomer книга.

В момента има видеоклип, който набира известност онлайн, където Теодор, началник на търговията на дребно от Gen Z, споделя инцидентните текстови известия, които изпраща на чиновниците си.

Той изясни, че методът, по който поддържа връзка с хората от екипа си, произтича от желанието да се държи друго от вида мениджъри, които е имал преди.

Традиционно връзката с вашия началник постоянно е официална, изключително когато е писмена.

Фрази като „ дано се върнем към това по-късно “ и „ Оценявам тази противоположна връзка “ се употребяват религиозно и често; езикът на вашите известия може да наподобява комично друг от метода, по който бихте говорили с другари или семейство.

Онлайн корпоративният диалект постоянно се разисква и подиграва. Наскоро обява на маркетолога на Xby Бруклин Неш стана вирусна, която прикани по какъв начин работният език нормално има двойно значени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР