показва точното местоположение на всеки от магазините, който предлага млечните

...
показва точното местоположение на всеки от магазините, който предлага млечните
Коментари Харесай

Онлайн карта показва 120 магазина с преференциални цени на Ел Би Булгарикум

демонстрира точното местонахождение на всеки от магазините, който предлага млечните артикули на " Ел Би Булгарикум " на. Тя се зарежда при отварянето на уеб страницата на държавното сдружение (lbbulgaricum.bg) и цели да улесни потребителите, които в последните месеци са се нараснали доста. Обектите в цялата страна са над 120, оповестиха от Министерството ма Икономиката и промишлеността.

" В началото на нашето ръководство " Ел Би Булгарикум " оферираше продуктите си в 11 фирмени магазина и в няколко огромни търговски вериги. Пазарният дял на сдружението бе към 2%, а изискванията, при които продуктите се продаваха в една от огромните вериги, бяха довели до загуба за Ел Би от 500 хиляди лева за година ", хвали се икономическият министър Никола Стоянов . По думите му след подхванатите незабавни ограничения за смяна в работата на сдружението е оборотът му е подсилен, а продуктите му към този момент се оферират в над 120 магазина в цялата страна. Той добавя, че е обезпечена твърда цена от 12,90 лв/кг за сирене 15,90 лв/кг за кашкавал във всички магазини на Централния кооперативен съюз (ЦКС).

Въведена е и смяна в организацията на доставките , защото сдружението. През последните месеци непрекъснато има чакащи клиенти пред магазините им, а стоката свършва толкоз бързо, че се постанова зареждане по най-малко 2 пъти дневно.
 Българските млечни артикули завладяват пазара в Монголия
Българските млечни артикули завладяват пазара в Монголия

Ел Би Булгарикум подписа контракт с монголска компания за произвеждане на кисело мляко

Никола Стоянов изяснява, че е реализиран първокласен артикул на атрактивна цена с облага с облага за сдружението посредством смяната в организацията на доставките на сурово мляко за производството, като " Ел Би Булгарикум " към този момент работи напълно с български снабдители . 40% от доставките са от дребни ферми, а останалите 60% се разделят сред най-малко 5 огромни кравеферми.

Продуктите на държавното сдружение не престават да се оферират и в някои огромни търговски вериги , като с всяка от тях се водят договаряния за смяна в изискванията на това съдействие, с цел да бъдат намелени цените за крайните консуматори.

Те вече се продават в 112 магазина на ЦКС в следните области: Монтана - 8; Бургас - 12; Варна - 11; Русе - 8; Перник - 2; Ловеч - 23; София - 4; Пловдив - 44.
 Полша също ще създава българско кисело мляко
Полша също ще създава българско кисело мляко

Тя е напът да се трансформира в следващата страна, която ще заплаща лицензионни такси на България за правото да създава обичайния продукт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР