Показно убийство в ТурцияДвама са арестуваниИзвестен мафиотски бос от Грузия

...
Показно убийство в ТурцияДвама са арестуваниИзвестен мафиотски бос от Грузия
Коментари Харесай

Българска следа в разстрел на грузински бос

Показно ликвидиране в Турция
Двама са задържани

Известен мафиотски необут от Грузия е бил разстрелян в турския град Трабзон. В убийството се появи и българска диря - колата на убийците е била с наши регистрационни табели, оповестиха медии в южната ни съседка.

Реваз Лордкипанидзе, по прякор Резо Тбилиси, бил издебнат до момента в който седял в колата си на паркинг на коплекс в кв. “Йомра ” в черноморския град. До него спрял автомобил с българска регистрация, от която излязъл мъж. Той разкрил огън по грузинеца и го улучил в главата. 64-годишният Лордкипанидзе незабавно бил откаран в болница. Въпреки напъните на лекарите той умрял от раните си. Мястото било отцепено от служители на реда, а малко по-късно били арестувани двама мъже, които са обвинени за изтезанието. Днес стана ясно, че задържаните са от някогашните руски републики и влезнали в Турция от България. Според турски медии преди време грузинецът е лежал над 15 години в пандиза за грабежи и закононарушения с опиати.

Сайтът odatv4.com написа, че “българска и грузинска мафия си разчистиха сметките в Турция. ” Според осведомени обаче убийците преднамерено са употребявали крадени български регистрационни номера на колата си, с цел да отклонят вниманието на проверяващите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР