Кметът на столичния район Слатина Георги Илиев съобщи, че лекарите

...
Кметът на столичния район Слатина Георги Илиев съобщи, че лекарите
Коментари Харесай

Кметът на столичния район Слатина съобщи, че има тумор в мозъка

Кметът на столичния регион " Слатина " Георги Илиев заяви, че лекарите от ВМА са разкрили израстък в мозъка му. През последните няколко дни Илиев не се усещаше добре и се извини на жителите на региона, че ще отсъства от работа няколко дни.

След направени подробни проучвания медиците от Военно-медицинската академия са разкрили образувание в главата, което занапред ще се отстранява оперативно. 

" Продължавам да съм във ВМА и към този момент имам повече информация за положението си. Накратко - имам израстък в мозъка, 5 на 4 см., най-вероятно - незлокачествен. Поне това демонстрират скенерът и ЯМР. Продължават проучванията и вливанията, като заради размера ще се наложи оперативно унищожаване. Бъдете здрави! ", написа управникът.

Хората в региона го разказват като извънреден работохолик, който рядко почива даже в съботно-неделните дни. През 2018 година реши да загърби сполучливите си бизнеси, с цел да поеме " Слатина " и към този момент втори мандат е кмет на региона. 

Илиев е роден на 18 май 1974 година в София. През 1990 година отпътува за Индия - там майка му е финансист в българското посолство. През 1993 година приключва търговия в Делхийския университет. След това изкарва Школата за запасни офицери в Плевен и през днешния ден е старши лейтенант от запаса.

Започва работа в организации за реклама като основен счетоводител. По-късно се занимава с интернационална търговия, има компания за произвеждане на бира в Чехия.

От 1999 година насам е бил персонален гид на множеството международни музикални звезди, изнасяли концерти в България. Певицата Лейди Гага да вземем за пример му дава персоналната карта и банкова карта с предел 1 милион $ и го моли да ѝ купи финален модел камера, защото във въпросния ден не се чувствала добре и не съумяла да излезе от хотела. 

Илиев е татко на 4 деца.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР