Показахме на нашите евроатлантически партньори, че сме най-прогнозируемата евроатлантическа партия

...
Показахме на нашите евроатлантически партньори, че сме най-прогнозируемата евроатлантическа партия
Коментари Харесай

Борисов във Велико Търново: Русия се превърна в путинов режим, нашето място е в евроатлантическата общност

Показахме на нашите евроатлантически сътрудници, че сме най-прогнозируемата евроатлантическа партия в България. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред кметове, депутати, общински съветници, деятели на среща във Велико Търново.
 
Помните, когато локални организации ме молеха да не приказвам против Путин, Русия, тъй като сме били близки. Аз им споделих - до момента в който нямаше война, ние сме водили най-балансираната политика. В момента, в който РФ се трансформира в путинов режим и атакува Украйна, ние имаме единствено едно място и това е в Европа, в евроатлантическата общественост
 
Днес събитията демонстрират, че режимът на Путин, на частните армии - що е то частна войска, която атакува и убива украински жители - по едно и също време с съветската войска. Когато това стана факт, нашата партия сложи украинското знаме в централата, където стои до ден-днешен. колкото и да беше рисковано това, тъй като проруските сили възмъжаха, ние още по-силно потвърдихме своята принадлежност към Европейски Съюз и НАТО. Със законите, които внесоха нашите депутати разрешиха помощта към Украйна, диверсификацията на съветските енергийни доставаки. 
 
" От началото на войната България изнася големи количства оръжие и муниции. И не престават водачи на партии да приказват, че един патрон не е изнесен. Какво ви пречеше на вас да отидете във военните фабрики, да видите по какъв начин се изнася? Защото през тези години много-много станаха богати медиаторите. Това генерира голяма корупция в медиаторите с оръжие. Нека министър Тагарев - за наслада това е единственото министерство, в което имаме зам.-министър, който партията познава - би трябвало да наблюдават какво се случва ", добави Борисов. 
 
Тези, единствено на 400-500 км от нас въоръжени, експерти, убийци, даже след края на войната, те няма да се върнат и да станат доктори, учители, те ще извършват поръчки. Затова нашите служби би трябвало да са доста деликатни. Затова не е тръбва да си издигаш своя народен представител за началник на ДАНС, акцентира водачът на ГЕРБ. 
 
Ние постоянно сме били институционална партия. Няма по какъв начин да пристигна министър председател, да пристигна президент и кметът да не е там, сподели Борисов във връзка спекулациите във връзка с кмета на Бургас Димитър Николов. 
 
Търново е един ослепителен образец. За разлика от вас, аз не съм удовлетворен от Търново - интернационалният прест минава през града. И няма нито един митинг. Спряха ви пътя до Русе, избихте се и това за вас е обикновено. Досега Автомагистрала " Хемус " щеше да е подготвена. Откакто ГЕРБ не е в ръководството нищо не се е случило в страната - това е неоспорим факт уважаеми медии, посочи някогашният министър председател. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР