Покъртително мозъчно упражнение роди видната психиатърка Цветеслава Гълъбова, според което

...
Покъртително мозъчно упражнение роди видната психиатърка Цветеслава Гълъбова, според което
Коментари Харесай

Психото на Радев: Нашите проскубани министри се опияняват от думата ,,война“. Ами, тръгвайте всички…

Покъртително мозъчно упражнение роди видната психиатърка Цветеслава Гълъбова, съгласно което днешната ръководеща коалиция е отговорна за нещастието с българските бойци в Кербала. Прочетете сами какво прави с индивида десетилетия работа с душевно заболели:
Майките на тези момчета 20 години носят траура и разкъсващата болежка в душите си. Те починаха в ЧУЖДА война.
Нашите проскубани ястреби от мъжки, че и женски пол дори, се опияняват от думата война. Ами, тръгвайте всички – ивайломирчевци, тагаревци, летящикози, ленчекремчета, надкимихайловки, христоивановци, пасита, лорерци, асенаговци, хампарцумяни и тем сходни. Вземайте си и децата с вас, само че ги приберете първо от чужбина.
Защо първо “готвим бойни медици и санитари за Украйна ” /по израза на тагарев – министър на войната/?
ЗАЩО?????
Първи би трябвало да са народните представители и министрите, които непрекъснато приказват за война.
Медиите, вместо превъзбудените говорещи глави, опияняващи се от думата война, питайте тези майки какво мислят, а не костюмирани и парфюмирани грантаджии, които обикалят студията.
Повторенията, че няма да пращаме никого на никое място за мен са неистина. Както излъгаха, че няма да се коалират, само че го направиха. Овъртолени са в неистини. Аз не им имам вяра, не им имам вяра.
Сега разбирате ли за какво ДОВЕРИЕТО и МОРАЛЪТ са базата на здравите човешки и публични връзки, вкл и изключително на политиката. Те ще ни излъжат отново, както излъгаха 1 300 000 души – техните гласоподаватели.
Помним ли Кербала?
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР