Покъртителни снимки на касапина от Увалде, Тексас - Салвадор Рамос,

...
Покъртителни снимки на касапина от Увалде, Тексас - Салвадор Рамос,
Коментари Харесай

РУСКА ХИБРИДКА: Стрелецът от Тексас е бил травестит!

Покъртителни фотоси на касапина от Увалде, Тексас - Салвадор Рамос, позиращ предизвикателно с къса поличка и униформа на мажоретка, взривиха обществените мрежи, включително и у нас. Внушението е, че всеобщият палач е бил трансджендър, чиято потисната половост е избила в разстрела на 21 почтени, множеството - деца.

Facebook и инстаграм стремително организираха лично следствие за достоверността на фотосите, които натрупаха милиони споделяния за часове. Заключението е, че фрагментите са не изключително първокласен монтаж, като в една от фотосите даже е употребен обликът на Рамос от полицейското му досие.  Първата фотография на Рамос, която полицията популяризира след офанзивата.

Източникът на разпространяващия се стремително фалшив е проследен до прокси сървъри в Германия, евентуално съветска благосъстоятелност. Така че по всяка възможност става въпрос за следващата мощна хибридна офанзива на кремълската машина за дезинформация.

Иначе изродът Рамос също в избран смисъл е жертва. Комбинацията от сложния живот вкъщи, пъкълът на подигравките поради бедняшкия му генезис, насилието и издевателството в учебно заведение, както и цялото чувство за бедност и беззащитност се събират, с цел да произведат съдбовния резултат.  Две от фотосите, които Салвадор Рамос е изпратил в чат с неназована персона в деня на нападението против началното учебно заведение на Увалде.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР