Покана за участие в традиционния конкурс за най-красива и оригинална

...
Покана за участие в традиционния конкурс за най-красива и оригинална
Коментари Харесай

В конкурс за мартеници се включват учениците в община Добричка

Покана за присъединяване в обичайния конкурс за най-красива и истинска мартеница насочат към всички възпитаници в община Добричка уредниците от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни.

Участниците в конкуренцията ще бъдат разграничени в три възрастови групи – от първи до четвърти клас, от пети до седми клас и от осми до дванадесети клас.

Детските произведения би трябвало да бъдат изпратени или показани в постройката на Община Добричка в град Добрич до 20 февруари на адрес: ул. “Независимост “ 20.

Към всяка мартеница би трябвало да бъде прикрепена и информация за създателя: трите имена на ученика, клас, учебно заведение и обитаемо място. С оценяването и класирането на творбите ще бъде ангажирана комисия, избрана от кмета на Община Добричка Соня Георгиева. Отличените участници във всяка възрастова група ще получат предметни награди.

И тази година всички мартеници ще бъдат предоставени на обществения патронаж в обитаемоте места в община Добричка, както и в профилираните заведения за възрастни хора в село Опанец.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР