Пожарникари потушиха бързо пламъците, които избухнаха на мястото, близо до

...
Пожарникари потушиха бързо пламъците, които избухнаха на мястото, близо до
Коментари Харесай

Загасиха пожара в центъра на София


Пожарникари потушиха бързо пламъците, които избухнаха на мястото, покрай останките от сградата-убиец на улица "Алабин" в центъра на София. Горяха изоставени строителни материали и насъбрани боклуци.

БГНЕС напомня, че 5-етажната постройка в центъра на София се срути на 19 септември 2006 година Тогава починаха в кола, минаваща по ул "Алабин" две девойки - 26-годишната Деница Ченишева и 24-годишната Петрина Христова. Обвинени бяха четирима души - притежателят на постройката Георги Кирчев - шеф на компания "Хрисома", притежател на постройката, инженер Петър Петров, претрупан да управлява ремонта на постройката, Николай Симеонов - шеф на А3-Архитектура и осъществяване и строителят Манчо Антонов, притежател на компанията за поправки Едноличен търговец "Медия Манчо". Повече от 6 години след случая – през ноември 2012 година, Софийски градски съд (СГС) повдигна обвинявания за причиняване на гибел заради немарливо осъществяване на занимание.

Досега се вършат многократни опити делото да се докара до дъно.

В годините обратно инспекция в Търговския указател сподели и, че "Хрисома" ООД на околните до Иван Костов Георги и Мая Кирчеви е един от огромните длъжници на КТБ. Дружеството е патило 2 заема от банката на обща стойност 1,67 млн. евро.
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР