Пожар избухна днес в мазето на търговски център в южнокорейския

...
Пожар избухна днес в мазето на търговски център в южнокорейския
Коментари Харесай

Поне седем души са загинали в пожар в южнокорейски мол


Пожар избухна през днешния ден в мазето на търговски център в южнокорейския град Деджеон, минимум седем души са починали, съобщи Асошиейтед прес, базирайки се на длъжностни лица.

Пожарникарите не престават да търсят оживели след потушаването на пожара, сподели Го Сън-чол, чиновник на противопожарния щаб в град Деджеон. Той сподели, че не е ясно дали има хора, които още не са открити, и че в някои елементи на постройката към момента се вижда дим.

Пожарът е избухнал в към 7:45 тази заран и се е популяризирал бързо в товарната зона на мазето, след което е последвала евакуацията на повече от 110 души - чиновници на мола и посетители на близкия хотел. Властите споделиха, че вредите са щели да бъдат по-големи, в случай че пожарът беше избухнал в работното време.

Повече от 500 пожарникари и 90 транспортни средства са изпратени да се борят с огъня, който е бил сподавен към 15:00 часа, сподели Го. Снимки от мястото на случая демонстрират облак тъмносив пушек, излизащ отдолу под постройката, до момента в който пожарникарите употребяват водни струи и друго съоръжение, с цел да потушат пламъците. 

Ли Сън-хан, пожарникар от Юсон, сподели, че шестима от откритите жертви са чиновници на мола, последната жертва още се разпознава. Ли и Го не оповестиха по какъв начин за умряли жертвите.

Служители на противопожарната работа и полицията проверяват аргументите за пожара. Местните медии се базират на очевидци, които допускат, че пожарът може да е породен от детонация на електромобил, което се е зареждал в мазето, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР