Погрижили сме се да направим празника на децата много специален.

...
Погрижили сме се да направим празника на децата много специален.
Коментари Харесай

1 юни от приказките: Цял ден изпълнен със забавления

Погрижили сме се да създадем празника на децата доста специфичен. Това сподели основателят на самодейността " Пощенска кутия за приказки “ и уредник на събитието " 1 юни от приказките “ Гери Турийска в предаването " Денят на фокус “ на  Радио " Фокус “. То се организира взаимно със Столична община, а входът е свободен.  

Гери Турийска споделя, че през целия ден са планувани концерти с присъединяване на вокално-театрална групировка " Врабчетата “ и детски хор " Пим-Пам “, интерактивен танцов театър " Браво, деца! “, четене на детски приказки с актьорите Петко Венелинов, Живко Джуранов и писателката Ралица Найденова, " Джаз за деца с Венци Благоев “, уъркшоп с художничката Мира Мирославова, въздушна акробатика с Pole Dance Bulgaria, образование по Първа помощ за деца с Лазар Радков. В някои от заниманията могат да вземат присъединяване и родители. 

Турийска отбелязва, че фестивалът се организира на територията на състезателен комплекс " Амик Спорт “: " Има къде да се яде и да се употребява вода, тъй че можете напълно умерено да изкарате през целия ден тук. Това място е като остров наоколо до центъра на София, обградено е със зеленина “, добави тя.  

Програмата ще приключи с концерт " Джаз за деца с Венци Благоев “, който ще покаже и опише за музикалните принадлежности на децата, сподели още Гери Турийска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР