Погребението на кралица Елизабет ще се състои в Лондон на

...
Погребението на кралица Елизабет ще се състои в Лондон на
Коментари Харесай

Северна Корея с покана за погребението на Елизабет II, Русия и Беларус – не

Погребението на кралица Елизабет ще се състои в Лондон на 19 септември и голям брой международни водачи, кралски особи и други високопоставени персони към този момент обявиха, че ще участват. Поканата за комунистическа Северна Корея ще бъде на равнище дипломат, сподели източникът. Това значи, че севернокорейският водач Ким Чен Ун няма да участва. Пхенян има посолство в Западен Лондон.

 

Сирия и Венецуела няма да бъдат поканени, защото Англия сега няма дипломатически връзки с тези страни. Афганистан не е поканен заради актуалната политическа обстановка, сподели източникът. Те се причисляват към Русия, Мианмар и Беларус, като не са поканени да участват.

 

Чуждестранни високопоставени лица, които идват във Англия, също ще бъдат поканени да посетят Queen`s Lying in State в Уестминстърската зала на Народното събрание преди погребението. Изпращат се предложения за заравяне на всички носители на най-високото военно отличие на Англия - кръста Виктория и кръста Джордж, които могат да се носят и от цивилни лица.

 

Крайният период за приемане на предложения за заравяне изтича на следващия ден, след което чиновниците ще завършват проекта за сядане.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР