Погребението на Ангел, който издъхна на 26 септември, ще бъде

...
Погребението на Ангел, който издъхна на 26 септември, ще бъде
Коментари Харесай

Бавят погребението на Ангел заради разследване

Погребението на Ангел, който издъхна на 26 септември, ще бъде чак през октомври поради почнало следствие. „ Софийска градска прокуратура се самосезира и стартира следствие за гибелта на артиста “, оповестиха от държавното упрекнати. В хода на следствието СГП е упълномощила на Главна дирекция „ Национална полиция “ – Министерство на вътрешните работи да извърши инспекция по случая. Тя включва снемане и пояснения от лица, които имат отношение към случая и определяне здравословното положение на Ангел.

Последно довиждане с него околните ще си вземат чак на 5 октомври на Централните софийски гробища. Негови другари споделят, че 35-годишният мъж имал съществени здравословни проблеми преди години, когато почнал да взима безотговорно стероиди. Те му докарват съществени провали на сърцето и Ангел, а в допълнение изпада в меланхолия, която в допълнение се ускорява след гибелта на майка му.

В последно време се взема в ръце и гради кариера и семейство, която завърши съдбовно в болница. Фолзвездите не престават да тъжат за сътрудника си. "Запознахме се преди повече от 15 години.. Не знам какво да кажа.. Дано почиваш в мир! Искрени съболезнования на фамилията и околните ", скърби Галена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР