Погребението на Ангел Христов от Братя Галеви е спряно, съобщава

...
Погребението на Ангел Христов от Братя Галеви е спряно, съобщава
Коментари Харесай

Службите забраниха погребението на Ангел Христов от Братя Галеви

Погребението на Ангел Христов от Братя Галеви е спряно, оповестява Българска национална телевизия. Спирането е по отношение на следствие на метода, по който Христов се е прибрал в България без за бъде арестуван за излежаване на присъда.
Христов умря през вчерашния ден в къщата си в дупнишкото село Ресилово. Той, дружно с Пламен Галев напуснаха страната преди години, откакто бяха наказани за проведена незаконна група. Те бяха оповестени за търсене и с алена бюлетина на Интерпол.
Още не е ясно по какъв начин Ангел Христов е съумял да се върне в България, без да бъде видян от Министерство на вътрешните работи. Погребението на Христов ще бъде на следващия ден в Дупница.
От Министерство на вътрешните работи обявиха, че се прави вътрешна инспекция по какъв начин Ангел Христов се е прибрал в Дупница, без да бъде арестуван за излежаване на присъдата си.
Версиите по какъв начин Ангел Христов от Братя Галеви е влезнал в България и от кое място е дошъл са най-различни.
Едната е, че присъдата от 5 години, която получи за присъединяване в проведена незаконна група и рекет, е с изтекла отминалост - минали са повече от 10 години и той не е имал законови проблеми да се прибере. Втората е, че влезнал с подправен паспорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР