Погледната от позитивната страна, извънредната ситуация е повод да проявим

...
Погледната от позитивната страна, извънредната ситуация е повод да проявим
Коментари Харесай

1, 2, 3, подкаста започни!

Погледната от позитивната страна, изключителната обстановка е мотив да проявим творчеството си и да помислим по какъв начин да реорганизираме тактиката си. В изискванията на обществена изолираност подкастите са един от методите да продължим да сме покрай потребителите и да им дадем ново преживяване, обвързвано с марката ни.

За старта на това начинание имате потребност от микрофон, хрумвания, добра стратегия за обработка и няколко съвета, които, за Medium.com, споделя лекторът и бизнесмен Мелинда ван Флийт.

Те са най-хубавият метод да подобрите говора си

Постоянната процедура ще ви разреши да получите и противоположна връзка. Това ще ви помогне да изгладите говора си и да го изчистите от междуметия и други непотребни звуци, които пречат.

Освен това колкото по-добри ставате, толкоз по-малко редакции ще се постанова да вършиме в записите на всеки идващ подкаст, затова ще спестявате време.

Не всички са чудесни посетители

Една от позитивните черти на подкастите е, че и в тези условия можете да каните посетители. Всеки заслужава да му дадем късмет, само че това не значи, че постоянно е добре за публиката. Понякога се случва да попадаме на не толкоз отзивчиви, разговорливи или осведомени с тематиката посетители.

Когато финалният артикул обаче заплашва и нашата лична известност, е належащо да обмислим дали желаеме да доближава до слушателите.

Може да се наложи да вършиме промени – няма проблем

Ако сте стартирали неотдавна подкаста си или в този момент следва да го извършите, смяната даже може да е съвсем незабележима. Може би към този момент не ви харесва, тъй като сте намерили по-запомнящо се? Или сте открили, че тематиката, която покривате, не се харесва на аудиторията?

Не се опасявайте да вършиме промени, само се уверете, че всички са разбрали за тях. Анонсирайте ги във всички вероятни канали за връзка, които употребявате.

Създайте личен жанр

Броят на подкастите фрапантно се усили в последните години с смяната на методите, по които хората избират да употребяват наличие. Защо да извърнат внимание навръх вас?

Създайте личен жанр, бъдете естествени и се уверете, че оферирате нещо неповторимо, което хората не могат да открият на друго място.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР