Погледът на влюбения мъж е трудно да се обърка с

...
Погледът на влюбения мъж е трудно да се обърка с
Коментари Харесай

Очите като огледало на душата: Какъв е погледът на влюбения мъж

Погледът на влюбения мъж е мъчно да се обърка с нещо. Той е по този начин бездънен и проникващо, че несъзнателно притегля вниманието към себе си. Мъжът излъчва усмивка, непрекъснато е в положително въодушевление. Влюбването разкрива най-хубавите качества на характера. Това положение е естествено за индивида и в огромна степен оказва помощ да на хората да осъзнаят за себе си какъв е смисъла на живота.

Очите като огледало на душата

Погледът на откровено влюбената жена ви разрешава да погледнете оттатък нормалната действителност. Обикновено хората тъкмо отгатват настроението и психическото положение един на различен. Ако мъжът е заинтригуван, той ще търси признаци на взаимност в очите на момичето. Всички мисли ще са фокусирани единствено върху обекта на неговото боготворене.

Влюбеният мъж има ослепителен, мощен и надълбоко „ нравствен “ взор. Понякога може да има известна доза разстройване и той избира да извърне взор. И тази открита невербална демонстрация е в допълнение удостоверение на възприятията му.

Поглед на грижлив мъж

Не е мъчно да се разбере, че мъжът е влюбен. Поведението му се трансформира фрапантно. Отстрани наподобява като че ли е налегнат от нестихваща еуфория. Често прави недомислени дейности, стреми се да носи наслада, да бъде потребен. Ако желанието е в действителност чисто и откровено, навиците се трансформират.

Романтичен взор на влюбен мъж

Погледът на един в действителност въодушевен и влюбен до ушите мъж постоянно е ориентиран към дамата, когато тя е в близост. Той става по-нежен, одушевен и палав. Романтичните усеща са необикновено вдъхновяващи и основават положително въодушевление. Дори характерът може да омекоти ненапълно, да стане по-сговорчив. Очите му са изпълнени с наслада.

Любовен взор с готовност за владеене

Един от признаците на любовен взор е нуждата да се гледа непрекъснато обекта на обожанието. Ако човек има интимни планове, той не откъсва очи от обичаната си. Във всичко тя му се коства най-хубавата, прелестна и умна. Мъжете показват възхищението си с очите си.

Флиртуващ взор

Влюбеният взор на мъжа не може да бъде комплициран с нищо. Когато флиртува, той се пробва ясно да показва интереса си. Можете да спечелите всяко момиче с необятна усмивка. В същото време очите наподобяват леко игриви, като че ли ви канят да участвате в приятна игра. Мъжът усеща, че изходът от обстановката зависи от държанието му. Много представители на мощния пол настойчиво си флиртуват дълго време, само че не подхващат съответни стъпки. Ако възприятията обаче са взаимни, то скоро двойката въпреки всичко съумява да премине към дейната фаза на опознаване.

Оценяващ взор

На стадий запознанства сътрудниците нормално се правят оценка взаимно. Ако един мъж харесва съответна жена, той й изпраща невербални сигнали. Какви са те? Някои мъже се тормозят да изразят намерено интереса си, по тази причина прибягват до потаен или открит, само че срамежлив, оценяващ взор. Моментът на взаимно оценяване е доста значим. Само след приемане на отговор /сигнал/ от момичето, мъжът може да премине към дейни дейности.

Различия в любовния взор

Някои дами биха желали да знаят по какъв начин да схванат от погледа, че един мъж е влюбен. Да, доста по-удобно е незабавно да разберете дали можете да се надявате на реципрочност и не поемате непотребни опасности. И положителната вест е, че има задоволително присъщи признаци – знаци, че е влюбен. Нека ги разгледаме по-подробно.

Разширени зеници

Това е нещо, което не може да се пренебрегне. Ако дамата се приближи до мъжа, тя може да види по какъв начин очите му блестят. В тях е концентрирано доста: приятност, предпочитание да изрази възхищението си и същинска наслада. Така се показва привързаността на сърцето. Разширените възпитаници демонстрират подготвеност да преодолеят обилни трудности, с цел да завоюват сърцето на момичето. Очите на влюбения мъж се отличават с неповторим искра.

Концентрация на взор върху избрани елементи на тялото

Трудно е човек, обзет от възприятие на обич, да сдържа импулсите си. Възлюбеният заема всичките му мисли. Непрекъснато се пробва да допре с очи обекта на своето боготворене. Налице е систематизиране на погледа към обособени елементи на тялото. Мъжът с интерес преглежда чертите на лицето, изключително наблягайки линията на устните и врата. Погледът се лута към фигурата, отбелязвайки нейните черти. Особено смелите мъже гледат гърдите и раменете.

Продължителност на образния контакт

Очният контакт със заинтересуван от дамата мъж може да е много нескончаем. Това се дължи на обстоятелството, че той желае да се наслаждения на всички прелести на общуването с дамата, което харесва. Продължителността на образния контакт е осем до 10 секунди. В този случай можем да приказваме за съществуването на явен интерес. През това време мъжът съумява да се потопи в съзерцанието на хубостта на своята обичана. Счита се за непристойно да се гледа жена по-дълго, без да се отклонява взор. Всеки самичък взема решение какъв брой намерено е да показва възприятията си.

Характеристики на мимиките и жестовете

Влюбените очи на човек могат да „ приказват “ без думи. Просто би трябвало да ги разгледате от близко. Почти постоянно е допустимо да забележите прояви на интерес:

Смущение

Задължителен фактор, съпътстващ влюбването. В диалог човек постоянно свежда взор. Често се усмихва, пробвайки се да скрие разстройването си. Някои стартират интензивно да жестикулират и даже да покачват звук. Но всичко това се прави единствено с цел да се усещат по-уверени.

Забавена реакция

Зараждането на едно възприятие е съпроводено от персонални прекарвания. Постоянните мисли, които се припокриват, могат да причинят страдалчество на реакциите. Човек не стартира да дава отговор незабавно, а след известна пауза. Отстрани такова държание не прави изключително положително усещане.

Загуба на надзор

Ако човек се е влюбил от пръв взор, коства му се, че светът към него се е обърнал с главата надолу. Има загуба на надзор, която няма нищо общо с подхванатите дейности. Той престава да управлява своите думи, мимики, жестове. На лицето непринудено се появява усмивка, на кожата се появява забележима червенина. Обикновено мъжете в този миг стартират да се усещат щастливи. Те са съгласни да преодолеят трудностите, да се оправят с многочислени компликации.

Как да се държи дамата?

Много зависи от това какви планове има. Важно е на какво разчита тя при среща с мъжа. Стремейки се към сериозна връзка, би трябвало да обръщате внимание единствено на ухажването, което има действителна вероятност да се трансформира в нещо красиво и мощно. Дори интуитивно можете да познаете защо приказва погледът на мъжа. Жената може както да одобри ухажването, по този начин и да го отхвърли. Ако дамата по никакъв метод не се интересува от създаване на връзка с съответен човек, тя просто няма да му обърне внимание.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР