Погазват правата на детето ми, каза бившият депутат Габриела Славова

...
Погазват правата на детето ми, каза бившият депутат Габриела Славова
Коментари Харесай

Ще си вземе ли децата Габриела Славова? Велико Минков скочи срещу социалните

Погазват правата на детето ми, сподели някогашният народен представител

Габриела Славова безсмислено апелира решението, с което децата са настанени при родителите на убития Пейо Пеев. В момента няма по-добро нещо за тях. Това сподели пред Българска национална телевизия някогашният народен представител Велико Минков, който се счита за биологичен татко на едно от децата на дамата, упрекната за убийството на авиоинженера. 

През вчерашният ден беше планувано първото дело обвързвано с попечителството на двете деца на упрекнатата в убийството на брачна половинка си Габриела Славова- Пеева. Още първоначално Aдминистративният съд в София отсрочи делото заради неявяването на юриста на една от страните.

" Делото беше отсрочено, тъй като служебният юрист на бебето не се яви. Отложено е за след седмица. Делото в бургаския съд учудващо доста се бави, също. Повече от две седмици не излъчват юрист за по-голямото дете на Пейо Пеев “, съобщи Минков. 

„ Цялата обстановка е доста странна, при изискване, че бебето има жив биологичен родител, който просто би трябвало да се впише в акта за раждане. В момента се отглежда от хора, които не са му родственици. Трябва да се подхващат дейности, които са обикновени. Резултатът от теста за ДНК излиза за 2-3 дни, а ние още нямаме планувано първо съвещание, с цел да се назначи подобен тест ", добави той.

" Не съм си виждал детето онлайн изобщо. Имам контакт с юриста на родителите на Пейо. Днес ще има съвещание за 6-годишното дете. Двете каузи са свързани по тази причина ще участвам и на него ", съобщи някогашният народен представител. 

„ Изпълнителният шеф на Агенцията за обществено подкрепяне Надя Танева сподели в едно изявление, че в отдела за протекция на детето не ги касаело по кое време биологичният татко ще види детето си при изискване, че майката е упрекната за ликвидиране, а този, който е вписан в акта за раждане, е умрял. Това (б.а. неналичието на срещи с биологичния баща) е право на детето, което погазват “, сподели още той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР