Поетът Константин Трендафилив публикува първата си песен "Кекс" и взриви

...
Поетът Константин Трендафилив публикува първата си песен "Кекс" и взриви
Коментари Харесай

Гаджето на Дара взриви мрежата с Keks

Поетът Константин Трендафилив разгласява първата си ария "Кекс " и взриви обществените мрежи с осъществяването си под псевдоним Папи Ханс, написа в. "Телеграф ". Музиката и аранжиментът са на Искрен Тончев - Искрата, който бе част от последният сезон на предаването "България търси гений ", а едно от девойките, които танцуват в клипа полуголи, е англичанката Манал Ел-Фейтури., която до неотдавна се изявяваше в "Х фактор "

Според осведомени тя му е новата държанка. Описанието на песента е: "А ти прави ли кекс нощес? " и в нея се пее най-вече за кекс, като се има поради секс. Във видеото Трендафилов влиза в ролята на танцьор и ясновидец. "Преди години започнах да работя в рекламата, тъй като знаех, че желая да развеселявам хората. Това е един от най-забавните планове, в които съм взел участие. Благодарп на основните забъркани в кекса ", написа в профила си младият стихотворец. Някои от почитателите на създателя на "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого? " се обърнаха против него след изявата му като реализатор. Други пък разясняват, че връзката му с Дара не му се отразява добре.

"Божеееее.... този хвърли Джорджано в дъното на класациите ", разяснява човек, който към този момент е слушал песента. Мнението по тази тематика изрече и някогашната вокалистка на "Дийп Зоун " Надя, която показа песента в профила си. "Да се дръзвам ли, да рева ли или просто да повърна? Помогнете! Уж мъдро момче, публицист... Разбирам майтапа, но май чубството за комизъм не е толкоз добре развито, колкото писателските умения! ", написа изпълнителката. Други пък утвърдиха изявата на Трендафилов и смелостта му да се самоиронизира.

"Една от най-хубавите песни, които са качвали в канала на Facing the sun от доста време насам. Не мога да допускам, че има такива пичове ", разяснява почитател на новата музикална сензация. Песента към този момент се радва на хиляди гледания, само че за сметка на това нехаресванията под видеото надминаха харесванията. Освен с писане, Константин от 8 годишен се развива много сполучливо в областта на рекламата.

Видеото можете да видите в нашата Галерия!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР