Подземен паркинг на няколко нива да се изгради в района

...
Подземен паркинг на няколко нива да се изгради в района
Коментари Харесай

Амбициозно: Многоетажен паркинг в района на Краснодар

Подземен паркинг на няколко равнища да се построи в региона на пазар „ Краснодар “.Тази концепция анонсира през публицисти шефът на Общинско дружество (ОП)„ Транспорт “ Пламен Димитров.

По думите му, създаване на многоетажни паркинги е единственото решение за облекчение на трафика в регионалния център.

„ Провежда се анкета измежду живущите в разнообразни зони на града, като главно се пита - какъв брой паркинги, подземни или наземни биха предпочели и тогава би могло да сепристъпи към построяването на такива. Това са идейни планове към момента. В администрацията се приказва за целия имот на пазар „ Краснодар “, където вероятно да се построи под земята паркинг на две-три равнища. ”, сподели още той. Димитров акцентира, че сигурно пазарът ще бъде непокътнат.

Три общински имота на улица„ Дебелт “ също са подобаващи за многоетажни паркинги,допълни шефът на.ОП„ Транспорт “. И разясни, че към този момент има проектпаркингът на ул. „ Гурко “ да стане двуетажен.

Стана ясно и че първият многоетажен паркинг в Бургас ще е до Детската болница в к-с „ Зорница “, като планът за него е подготвен и към този момент е почнала процедурата по желание на реализатор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР