Подтикнати от факта, че повечето козметика, предлагана в магазините и

...
Подтикнати от факта, че повечето козметика, предлагана в магазините и
Коментари Харесай

Ягоди, мед и овесени ядки са перфектният пилинг за кожата!

Подтикнати от обстоятелството, че множеството козметика, предлагана в магазините и аптеките през последните години, по-скоро ни вреди и усложнява кожните ни проблеми, в сравнение с ни оказва помощ, от ден на ден дами се обръщат към натуралната козметика, кремовете и мазилата, приготвени в домашни условия.

Магазините изобилстват от семпли натурални артикули, които смесени по подобаващ метод могат да станат неповторим козметичен артикул за всяка жена. А най-големия плюс на този тип козметика е, че знаем какво и какъв брой съдържа.

Сода бикарбонат

 Ягоди, мед и овесени ядки са съвършеният пилинг за кожата!

Един от тези артикули е сода бикарбонат или позната ни като хлебна сода. Тя е извънредно наличен артикул, коства от порядъка на 30-50 стотинки и се употребява за пилинг на лицето. Лицето се изплаква, взема се малко от содата и с леки кръгови придвижвания се втрива в кожата за няколко секунди, след което се изплаква хубаво, подсушава се и готово. Получавате гладка и нежна кожа за има няма 1 минута. Освен това е подобаваща за всеки вид кожа.

Захар

 Ягоди, мед и овесени ядки са съвършеният пилинг за кожата!

Да, точно захарта, против която в последно време интензивно се приказва и се отбягва, е доста добър артикул за пилинг на разположение и тяло. Захарта е елементарно разтворима, по тази причина се съчетава добре с други съставки като кокосово масло, зехтин или лимонен сок. Комбинация от захар с някои от тези артикули, нанесена деликатно на чиста кожа, придава на кожата сияйна хубост и деликатност.

Утайка от кафе

 Ягоди, мед и овесени ядки са съвършеният пилинг за кожата!

Тя освен е чудесно средство за пилинг, само че в композиция с масло от лавандула, зехтин или лимон е мощен мас в битката с целулита.

Мед и ягоди

 Маска с ягоди

Безотказен способ да подмладите лицето си е да си извършите маска от мед и ягоди. Медът е прочут със своите лечебни ензими, а семената от ягодите оказват помощ при битката с бръчките.

 Ягоди, мед и овесени ядки са съвършеният пилинг за кожата!

Овесена каша

Овесена каша, позната като тип здравословен метод да започнеш деня, напълно не е единствено това. Ако нанесем овесената каша на лицето и шията си и оставим по този начин за няколко минути, ще бъдем прелестно сюрпризирани след изплакването ѝ. Тя успокоява раздразнената и сензитивна кожа и ѝ придава мекост.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР