„Подскачам като чувам неверни твърдения. Няма милиард и половина за

...
„Подскачам като чувам неверни твърдения. Няма милиард и половина за
Коментари Харесай

Каракачанов с първи коментар за СНИМКАТА в парка

„ Подскачам като слушам погрешни изказвания. Няма милиард и половина за бронирани машини. Сумата е милиард и 200 милиона. Проектите за корабите и бронираните машини са гласувани в Народно заседание, няма по какъв начин да се замразят от кабинета. Проектите не се заплащат еднократно, а разсрочено. Корабите ще се изплащат 6 години, а машините 9 години “.

Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота” вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в отговор на апелите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за заледяване на военните планове и пренасочване на средствата към ограничения в поддръжка на хората, наранени от рестриктивните мерки поради ковид.

„ След огромните рецесии идват напрежение и спорове, и милионите незаконни мигранти. Сега тя желае да вземем от полицията и армията, които пазят българите”, разяснява още Каракчанов.

Той изясни и предлагането за ограничение на вноса на плодове и зеленчуци до изчерпването на българската продукция. Той е безапелационен, че предлагането не е в нарушаване на правилата за конкуренция. Всички европейски страни вкараха някаква форма на протекционизъм, посочи вицепремиерът.

Вицепремиерът разяснява фотографията, на която се вижда, че стои в Градската градина в София на скамейка и беседва със своя пиар Александър Урумов.

Каракачанов изясни, че е пейката е отвън границите на градината и е тъкмо против постройката на Министерството на защитата. Не счита, че е нарушил разпоредбите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР