Подсъдимият Ф.В. се призна за виновен за извършено от него

...
Подсъдимият Ф.В. се призна за виновен за извършено от него
Коментари Харесай

Шест месеца затвор за мъж, пребил жена си в с. Владо Тричков

Подсъдимият Ф.В. се призна за отговорен за осъществено от него при изискванията на домашно принуждение закононарушение по член 131, алинея 1, т. 5а, вр. член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс.

41-годишният мъж е бил притеглен към наказателна отговорност от Районна прокуратура – Своге за това, че на 30.05.2021 година, в къща в региона на с. Владо Тричков, област София, нанесъл побой на жена, с която бил във фактическо общуване. На потърпевшата било породено строшаване на носни кости. Престъпното действие било предшествано от редовно практикуване на физическо и психическо принуждение, както и наложително ограничение на персоналната независимост и персоналните права.

Между отбраната на подсъдимия Ф.В. и Районна прокуратура – Своге е било подписано съглашение, което съдът е одобрил. Той се е съгласил да му бъде наложено наказване от 6 месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване. Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР