Подразделението за облачни услуги на Huawei си партнира с няколко

...
Подразделението за облачни услуги на Huawei си партнира с няколко
Коментари Харесай

Huawei Cloud стартира Metaverse и Web3 алианс

Подразделението за облачни услуги на Huawei си партнира с няколко блокчейн компании, с цел да започва своя план за метавселена и Web3 алианс.

Това партньорство има за цел да форсира приемането и разпространяването на тези технологии в Източна Азия и отвън нея.

На срещата на върха на Huawei в Бали, Индонезия, състояла се на 23 февруари Huawei Cloud разгласи съдействието си с Polygon (MATIC), Deepbrain Chain (DBC), Morpheus Labs (MITX) и Blockchain Solutions.

Пей-Хан, основен изпълнителен шеф на Morpheus Labs акцентира ролята на своята компания в плана като.

Други ИТ компании като Cloudsec Asia, Sirius, HKT Enterprise Solutions, China Telecom, China Mobility и China Unicom също участваха на срещата, с цел да обсъдят разширението на обсега на технологията.


 


Huawei Cloud дава услуги, сврързани с облачни технологии, изкуствен интелект и решения за огромни данни на държавни управления и предприятия в съвсем 30 страни. Нейният блокчейн алианс е част от напъните на компанията за разширение на новите технологии, защото през ноември 2021 година сдружението разгласи, че има за цел да разгърне 6G мрежа до 2030 година

Tencent Cloud, подразделението за облачни услуги на софтуерната компания Tencent също си партнира с разнообразни планове за децентрализирани технологии, с цел да поддържа световното развиване на Web3 екосистемата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР