Подписът на Симеон Ставрев от Демократична България за отпадане на

...
Подписът на Симеон Ставрев от Демократична България за отпадане на
Коментари Харесай

Документ: Автор на идеята за отпадане на картата за една линия - ЦГМ и Бонев

Подписът на Симеон Ставрев от Демократична България за отпадане на картата за една линия. От през вчерашния ден лъже и маже, че не бил подписвал. Това разкри с документ общинският консултант от Карлос Контрера. 

Е, подписал е. Виждат се и подписите на Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Бонев. Вижда се, че представителят на не е подписал протокола (Димитър Антов).

Автор на концепцията за отпадане на картата за една линия - ЦГМ и Бонев. Въз основа на този протокол се изготви и отчетът, на който съм съвносител.

Приех да го подпиша макар несъгласието ми с някои от предложенията, тъй като другояче нямаше да има нова тарифна политика, пътешестване за време и младежка карта, карта родител, разсрочено заплащане на годишна карта и годишни карти за възпитаници и студенти. Дълго спорихме по тези тематики.

Единственият от ГЕРБ до последно срещу отпадането на месечната карта за една линия беше Председателят на СОС. Това са обстоятелствата. В идващите дни ще стане ясно по какъв начин и какво вършим.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР