Подписаният меморандум с Джемкорп“ съдържа описани в детайли намерения, няма

...
Подписаният меморандум с Джемкорп“ съдържа описани в детайли намерения, няма
Коментари Харесай

Енергийният министър: В меморандума с "Джемакорп" няма нищо дадено

Подписаният меморандум с „ Джемкорп “ съдържа разказани в елементи планове, няма нищо обещано. Това разяснява в Раднево министърът на енергетиката Александър Николов. Вчера водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов дефинира меморандума като " чудовищна спекулация в енергетиката ".

Николов сподели, че цялостният текст на меморандума е бел възложен на ГЕРБ след категорично поискване. " Отгоре на самия меморандум написа на британски език - " Неангажиращо ".

" Знам, че не им ѝ е мощна страна този език, само че въпреки всичко мисля, че има някой да го разчете това. Меморандумът съдържа разказани в елементи планове. Няма нищо обещано ".

Енергийният министър добави, че резултатите от инспекцията за съветски средства в компанията са ясни:

" От компаниятга предоставиха акционерните си книги. И това е в действителност методът, който търсим, когато имаме каквито и да е подозрения, надлежно какъвто е да е сътрудник да е подготвен да даде по всяко едно време и достъп до каквото и да е належащо ".

Министърът на енерегтикаета е в Раднево за подписването на груповия трудов контракт в " Мини Марица Изток " за 2022 година
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР